A home renovation with the inspiration to provide a modern, yet practical space to entertain guests with an expanded living/dining area, two outdoor living zones and the addition of a bedroom and ensuite, we worked closely with our client to maximise space and storage throughout the home.

With boutique aluminium French and sliding doors installed, allowing an abundance of natural light to flow throughout the home, they also served as an opening to two separate outdoor entertainment areas. One of these areas featured a stunning Japanese Maple tree and also connected to the kitchen/dining area a modern outdoor Alfresco area with a custom built BBQ area, finished with a stone benchtop, beautifully designed black butt timber eaves with the addition of a skylight, and outdoor heating and firepit providing multiple areas for the client to entertain.